Laadukkaat pyöräilyvaatteet varmistavat mielyttävän pyöräilyelämyksen

Laadukkaat pyöräilyvaatteet varmistavat mielyttävän pyöräilyelämyksen

Bioracerin kustomoidut ajovarusteet on mahdollista teettää myös pienille ryhmille esim. kaveri- tai työporukoille.

Bioracerin valikoimasta löytyy hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet niin aloittelijoille kuin huippukuskeillekin. Valmistusmateriaaleiksi valikoituu kattavan testityön tuloksena korkealuokkaiset ja tilanteeseen sopivat kokonaisuudet. Laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteet ovat kestäviä ja mukavia käyttää, aerodynaamisuutta unohtamatta.

Tiesitkö, että ajohousujen pehmuste on yksi tärkeimpiä yksityiskohtia pyöräilyvarusteissa. Kyseessä on alue, jonka varassa iso osa ajajan painosta lepää. Tästä syystä on tärkeää, että pehmuste on juuri oikean kokoinen ja sopiva kuskin anatomialle. Bioracer suunnittelee ja kehittää itse omat pehmusteensa, jonka avulla ajohousukokonaisuuksista saadaan erittäin toimivat ja moneen tilanteeseen sopivat.

Bioracer tarjoaa erittäin laajat kustomointimahdollisuudet ajorvarusteisiin. Lopullinen suunnittelu toteutetaan Bioracerin kokeneiden suunnittelijoiden toimesta, mutta ensimmäiset ideat ja logot tarvitsemme sinulta. Jos sinulla on idea uudesta ajoasusta, niin me voimme toteuttaa sen. Ideoita ja inspiraatiota voit käydä hakemassa lisää esimerkiksi Bioracer Projectsista.

Alhaiset (alkaen 5kpl/tuote) minimitilausmäärät mahdollistavat pienetkin erät omalla designilla. Kaiken tämän lisäksi hinnoittelu on kilpailukykyinen ja selkeä. Bioracer on myös luonut oman nettitilaustyökalun, jonka avulla jokainen tiimin jäsen voi suorittaa oman tilauksensa itsenäisesti. Toimitusaikamme on noin 8-10 työviikkoa tilauksesta, joten varusteiden hankintaprosessi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Tällä tavalla varmistat mukavat ajokilometrit ennen seuraavan kesäkauden alkua.

Lisätietoja löytyy osoitteista:
www.bioracer.fi
www.bioracershop.eu
Tai voit olla meihin suoraan yhteydessä: info@rush.fi