Maksutavat

Käytössämme on Checkout Finlandin ja Paypalin maksutavat. Lisäksi ilmoittautumisen voi maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla.

MAKSAMINEN CHECKOUTIN MAKSUTAVOILLA (PANKKIMAKSUT)

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

MAKSAMINEN PAYPALIN MAKSUTAVOILLA (LUOTTOKORTTIMAKSUT)

Paypalilla voit maksaa helposti ja nopeasti myös mobiililaitteella. PayPal on turvallinen ja kansainvälinen maksupalvelu.

Paypalin käyttö tarvitsee erillisen tilin, jonka voi luoda osoitteessa Paypal.com. Valitse verkkokaupassa maksutavaksi Paypal, kirjaudu sisään Paypal tilillesi ja maksa Paypalilla. Paypalilla voit myös vastaanottaa maksuja muilta.

Luottokorttimaksut

Voit yhdistää Paypal tiliin luottokortin, debit-kortin tai pankkitilisi. Voit itse valita miltä maksutavalta maksusi veloitetaan tai maksaa Paypal tilillä olevilla varoilla ostoksesi.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -, American Express - ja Discover -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA 

Saimaa Cycle Tourin ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, ePassin ja Tykyn liikuntaedulla.

Huomaathan, että käsittelemme liikuntaeduilla suoritettuja maksuja vain yhtenä päivänä viikossa.

  Mobiilisovelluksella tai verkkopalvelussa maksaminen

  • Rekisteröi ensin Saimaa Cycle Tour käyttäjätili

  • Maksa osallistumismaksu 150 € tai valitsemasi osuus osallistumismaksusta käytössäsi olevalla palvelulla (ennen 19.10.2020 ennakkorekisteröityneille osallistumismaksu on 130 €)
   • Jos maksat Smartum Saldolla, maksa valitsemasi summa Saimaa Cycle Tourille Smartumin palvelusta.
   • Jos maksat Edenredin liikuntaedulla, tee Edenredin mobiilisovelluksella valitsemasi suuruinen mobiilimaksu Saimaa Cycle Tourille
   • Jos maksat Eazybreakin mobiilisetelillä, tee Eazybreakin mobiilisovelluksella valitsemasi suuruinen mobiilimaksu Saimaa Cycle Tourille. Saimaa Cycle Tourin Eazybreak-tunnus on PGM5.
   • Jos maksat Sporttipassilla, tee ePassi-mobiilisovelluksella valitsemasi suuruinen mobiilimaksu Saimaa Cycle Tourille

  • Kun maksu on todennettu ja käsitelty saat meiltä viestin sähköpostiisi
   • Jos maksoit koko osallistumismaksun saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi.
   • Jos maksoit vain osan osallistumismaksusta saat sähköpostiisi maksupyynnön loppuosan maksamiseksi. Seuraamalla viestin linkkiä pääset maksamaan loppuosan valitsemallasi maksutavalla (pankki-, luottokortti- tai mobiilimaksut). Maksamisen jälkeen saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi.

  Liikunta- tai virikesetelillä maksaminen

  • Rekisteröi ensin Saimaa Cycle Tour käyttäjätili
   • Jos maksat Tyky:llä, Smartumin tai Edenredin liikunta/virikeseteleillä, niin lähetä fyysiset setelit osoitteeseen: SCT Events Oy, Porkkanatie 4 B, 04410 Järvenpää
   • Osallistumismaksu on 150 € ja voit maksaa sen seteleillä kokonaan tai osittain (ennen 19.10.2020 ennakkorekisteröityneille osallistumismaksu on 130 €)
  • Kun setelit on vastaanotettu ja käsitelty saat meiltä viestin sähköpostiisi
   • Jos maksoit koko osallistumismaksun saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi.
   • Jos maksoit vain osan osallistumismaksusta saat sähköpostiisi maksupyynnön loppuosan maksamiseksi. Seuraamalla viestin linkkiä pääset maksamaan loppuosan valitsemallasi maksutavalla (pankki-, luottokortti- tai mobiilimaksut). Maksamisen jälkeen saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi.

  Yleiset ohjeet ja ehdot liikuntaeduilla maksamisesta

  • Liikuntaetumaksuja käsitellään kerran viikossa.
  • Liikuntaeduilla voi maksaa osallistumisen 23.6.2021 asti riittävän käsittelyajan varmistamiseksi
  • Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia eikä niillä maksettuja ilmoittautumisia voi siirtää toiselle henkilölle
  • Liikuntaedulla voi maksaa ilmoittautumisen hinnan kokonaan tai osittain. Suorituksen on oltava kirjautunut tai mahdolliset setelit perillä ilmoittautumisaikana (selvyyden vuoksi todetaan, että Saimaa Cycle Tour ei vastaa toimituksen aikana kadonneista seteleistä).
  • Jos maksatte vain osan ilmoittautumismaksusta liikuntaedulla saatte sähköpostitse maksupyynnön loppuosan maksamiseksi.
  • Ilmoittautuminen vahvistetaan vasta, kun maksu on kuitattu vastaanotetuksi ja olette saaneet sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta
  • Peruutustilanteissa emme voi hyvittää liikuntaedulla maksettua maksua. Jos olette maksaneet ilmoittautumismaksun osittain liikuntaedulla, palautetaan vain osuus joka on maksettu muilla maksutavoilla kuin liikuntaedulla.
  • Liikuntaedulla ei voi ostaa lahjakortteja