Fristads vaatettaa Saimaa Cycle Tourin toimitsijat sekä liikenteenohjaajat

Fristads vaatettaa Saimaa Cycle Tourin toimitsijat sekä liikenteenohjaajat

Saimaa Cycle Tour / SCT Events Oy
Tiedote 28.4.2021

Saimaa Cycle Tour ja Fristads Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2021 tapahtumaan. Vuoden 2021 Saimaa Cycle Tour pyöräillään heinäkuun 9-10 päivä.
Saimaa Cycle Tourin ja Fristadsin yhteistyö koskee tapahtuman toimitsijoiden turvallista ja näkyvää pukeutumista. Fristads vaatettaa toimitsijat sekä liikenteenohjaajat asianmukaisilla työvaatteilla sekä toimittaa tapahtuman t-paidat Saimaa Cycle Tourille.

            

”Olemme iloisia, että meitä pyydettiin mukaan Saimaa Cycle Tourille. Ainutlaatuinen Saimaan alueen luonto yhdistettynä pyöräilyyn ja urheiluun on erinomainen yhteistyökohde meille vastuullisena ja kestävään kehitykseen panostavana yrityksenä.” kertoo Sanna Lehtimäki Fristads Finlandilta.  

”Turvallisuus on ollut isona ohjenuorana tapahtumaa suunnitellessa ja on mahtavaa, että saimme alan johtavan toimijan yhteistyökumppaniksemme. Nyt on ainakin varmaa, että meidän vajaat 300 liikenteenohjaaja tulevat näkymään tiellä” Juho Suikkari Saimaa Cycle Tourilta kertoo.

Saimaa Cycle Tourilla pyöräillään 289 km pääreitin lisäksi 82km ja 36 km lyhyemmä reitit. Ennen päätapahtumaa pyöräillään ilmainen lasten pyöräily. Ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin on menossa osoitteessa www.saimaacycletour.com.

Saimaa Cycle Tourin taustalla on vuonna 2020 perustettu SCT Events Oy, jonka
tavoitteena on tuoda pyöräilyn ilosanomaa kaikille liikunnasta kiinnostuneille ihmisille.

Fristads Finland on työvaatealan vastuullinen toimija, joka panostaa työvaatteiden turvallisuuteen ja kestävyyteen. Meillä on vahva kokemus suomalaisen teollisuuden, rakentamisen sekä jakeluun, huoltoon ja liikenteeseen liittyvien palveluammattilaisten työvaatetarpeista. Laaja mallistomme monille eri ammattialoille mahdollistaa erinomaisten työvaatekokonaisuuksien rakentamisen erilaisten organisaatioiden tarpeisiin. Tuotemerkkejämme ovat Fristads-, Leijona- ja Kansas-työvaatteet. Päätoimipaikkamme sijaitsevat Savonlinnassa ja Kuopiossa.

Lisätietoja:
Juho Suikkari
Saimaa Cycle Tour / SCT Events Oy
juho@saimaacycletour.com
0503538281
www.saimaacycletour.com

Sanna Lehtimäki
Marketing and communication manager
Fristads Finland Oy
+358 40 531 8467
sanna.lehtimaki@fristads.com
www.fristads.com