Saimaa Cycle Tour lasten pyöräily

Saimaa Cycle Tour tapahtuman lähtöpäivänä perjantaina 9.7. järjestetään lastenpyöräily, jossa lapset ajavat Imatrankoskelta Imatran kaupungintalolle. Reitin pituus on 3,5 kilometriä. Lapset kokoontuvat Inkerinaukiolle, josta lapsen nimeä vastaan voi hakea osallistujanumeron. Lähtö lastenreitille tapahtuu Imatrankosken sillalta kosken kuohujen ja Imatran Hiiden saattelemana klo 16:30.

Lasten pyöräily on avoin ja ilmainen tapahtuma kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Huoltajat voivat ajaa joko lasten kanssa tai mennä edeltä maaliin ottamaan lapset vastaan. Pyöräilyyn voi osallistua polkupyörällä tai potkupyörällä. Kaikilla pyöräilyyn osallistujilla on kypäräpakko, mukaan lukien pyöräilevät huoltajat.

Reitillä on huoltopiste mistä löytyy pientä naposteltavaa, vettä ja mehua. Maalissa jokainen lapsi saa upean Saimaa Cycle Tour -mitalin ja pyörän takavalon. Lisäksi maalissa lapsille tarjoillaan mehua ja pullaa.

Pyöräilyn jälkeen Lasten tapahtumapihalla on lapsille suunnattu rastirata.

Aikataulu

15:00 – 16:15 Ilmoittautuminen Inkerinaukiolla Imatrankoskella
16:30 -> Lasten pyöräily 3,5km Imatrankosken silta – Imatran kaupungintalo
16:45 – 18:30 Lasten tapahtumapiha Imatran kaupungintalo / Imatran kulttuurikeskus

 

Lasten pyöräilyn ilmoittautuminen on päättynyt. Voitte ilmoittautua myös tapahtumapaikalla Inkerinaukiolla Imatrankoskella 9.7.2021 klo 16 mennessä!