Imatran Kylpylä

Saimaa Cycle Tour 7.-8.7.2023

MAJOITUS- JA ATERIATARJOUKSET IMATRAN KYLPYLÄSSÄ MIN. KAHDEN YÖN VARAUKSILLE

Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen alueella vain 7 km päässä Imatran keskustasta. Meillä pääset majoituksen yhteydessä rentoutumaan upeassa kylpylä Taikametsässä.

MAJOITUKSEN HINTAAN SISÄLTYY

- Runsas buffet-aamiainen (arkisin klo 6 - 10, viikonloppuisin klo 7 - 11)
- Kylpylä Taikametsän ja kuntosalin vapaa käyttö
- Ilmainen paikoitus

Tulopäivänä huoneet ja loma-asunnot saa käyttöön klo 16 mennessä. Lähtöpäivänä uloskirjautuminen hotellihuoneissa ja chaleteissa viimeistään klo 12 ja loma-asunnoissa klo 11.

Kaikki majoitusvaihtoehdot ovat savuttomia.

Kylpylä Taikametsä avoinna klo 8-22, sisäänpääsy kylpylään päättyy klo 21. Altaat ovat avoinna klo 21.30 saakka. Allastiloissa emme hyväksy shortseja tai uimashortseja uima-asuna. Alle 13-vuotiaat lapset pääsevät Taikametsään vähintään 15 v. saattajan seurassa.

ATERIAT LISÄMAKSUSTA MAJOITUKSEN YHTEYDESSÄ VARATTUNA

Huom! Ateriavaraukset tulee tehdä huonevarauksen yhteydessä. Paikan päällä lisäpaikkoja on saatavilla rajoitetusti. Ilmoitathan myös mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä.

Perjantaina 7.7. lounasbuffet klo 10:30 – 16 ja päivällisbuffet klo 17 – 20.

Muina päivinä talon buffetit ovat tarjolla seuraavasti:
Lounasbuffet arkisin klo 11 – 14 ja viikonloppuisin klo 12 – 15. Päivällisbuffet päivittäin klo 17 – 20.

Buffetin hinta:

Puolihoito (lounas- tai päivällisbuffet) 19 € / hlö / vrk
Täysihoito (lounas- ja päivällisbuffet) 36 € / hlö / vrk
Lapset 4-14 v. -50% buffetista.

Buffettiin sisältyy monipuolinen ja raikas salaattipöytä, päivän keitto, kylmiä alkupaloja, pääruokana liha- kala- ja kasvisvaihtoehto, jälkiruoka, leivät ja ruokajuomana maito, vesi, kotikalja, vichy. Lisäksi kahvi ja jälkiruoka. Perjantaina 7.7. buffetissa on tarjolla tarjolla tarjolla myös pastaa ja riisiä.

VARAUKSET

Varaukset sähköpostitse myynti@imatrankylpyla.fi tai puhelimitse 0300 870 502. Varatessa tulee mainita varauskoodi 'Saimaa Cycle Tour'.

Imatran kylpylä / Myyntipalvelu
myynti@imatrankylpyla.fi
Puh. +358 300 870 502

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Varauksen voi perua kuluitta 22.6.2023 mennessä, tämän jälkeen peruutuskulut 100 %. Varaus maksetaan paikan päällä hotellin vastaanotossa.

Majoituspaketit hotellihuoneissa ja Chalet-sviiteissä

Sport-hotellihuoneet 1-4 henkilölle

Sport-hotellihuoneet sijaitsevat Kylpylähotellin ensimmäisessä kerroksessa. Huoneista on näköala Saimaalle. Sport-huoneet ovat vaatimattomia mutta tilavia, perusvarusteltuja hotellihuoneita 1-4 henkilölle. Huoneissa on kaksi alavuodetta päädyt vastakkain ja osassa lisäksi 1-2 seinäsänkyä. Huoneissa on suihku ja wc, TV, kylpytakit ja tossut aikuisille.

120 € / 2-hengen Sport-huone / vrk
100 € / 1-hengen Sport-huone / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Economy-huoneet 1-2 henkilölle

Kahden hengen huone, ei lisävuodemahdollisuutta. Näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Huoneissa on hyvä hotellivarustus, mm. suihku, wc, kylpytakit ja tossut aikuisille, minibar, TV, hiustenkuivaaja, puhelin. Kylpyläkadulle avautuvissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

150 € / 2-hengen Economy-huone / vrk
110 € / 1-hengen Economy-huone / vrk

Standard-huoneet 1-3 henkilölle

Vaatimattomampi, mutta tilava perustasoinen huone, jossa on hyvä hotellivarustus: suihku, WC, kylpytakit ja tossut aikuisille, minibar, TV, hiustenkuivaaja. Näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Huoneisiin saa tarvittaessa myös lisävuoteen tai vauvansängyn. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

150 € / 2-hengen Standard-huone / vrk
100 € / 1-hengen Standard-huone / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Promenadi-huoneet 1-5 henkilölle

Tilava parvekkeellinen huone. Huoneissa on leveä parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja lisäksi erillisessä lisävuodealkovissa yksi lisävuode ja seinäsänky. Huoneeseen on mahdollista saada viides varavuode lapselle. Osasta huoneista on näköala Saimaalle, osasta on näköala ulkoaltaalle tai terassipihalle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneissa on suihku, WC, kylpytakit aikuisille, minibar, TV, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, puhelin.

175 € / 2-hengen Promenadi-huone / vrk
120 € / 1-hengen Promenadi-huone / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Chalet Junior-sviitti 2-5 henkilölle

Juniorsviitit sijaitsevat Chalets-rakennuksessa, jonne on oma suora käynti hotellikäytävää pitkin tai rakennuksen oman sisäänkäynnin kautta. Olohuoneen sohvalle lisävuodemahdollisuus yhdelle henkilölle. Huoneessa on lasitettu parveke, josta näköala Saimaalle tai ulkoaltaalle. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta (toisessa erilliset sängyt kahdelle ja toisessa kerrossänky), keittiö, pesukone, kuivauskaappi, TV, sauna, kylpytakit ja tossut aikuisille.

220 € / 2-hengen Chalet Junior / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Chalet-sviitti 2-6 henkilölle

Tilavat Chalet-sviitit sijaitsevat Chalets-rakennuksessa, jonne on oma suora käynti hotellikäytävää pitkin tai rakennuksen oman sisäänkäynnin kautta. Olohuoneen sohvalle lisävuodemahdollisuuus 1-2 henkilölle. Huoneistossa on lasitettu parveke, josta näköala Saimaalle tai ulkoaltaalle. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta (joissa erilliset vuoteet), keittiö, pesukone, kuivauskaappi, TV, sauna, kylpytakit ja tossut aikuisille.

240 € / 2-hengen Chalet sviitti / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Majoituspaketit Loma-asunnoissa ja Luhtisviiteissä

Yhden ja kahden makuuhuoneen loma-asunnot 2-6 henkilölle

Yhden (51 m2) ja kahden (60 m2) makuuhuoneen loma-asunnot sijaitsevat yksitasoisissa paritaloissa n. 200 metrin päässä kylpylästä. Makuuhuoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja olohuoneessa vuodesohva kahdelle. Asunnoissa on hyvin varusteltu keittiö, takka, sauna, kuivauskaappi ja terassi.

Yhden makuuhuoneen loma-asunto max. 4 henkilölle

210 € / kahdelle henkilölle / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Kahden makuuhuoneen loma-asunto max. 6 henkilölle

230 € / kahdelle henkilölle / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Lomasviitti 2-8 henkilölle

Lomasviitit ovat tilavia (82 m2) paritalon huoneistoja n. 200 metrin päässä kylpylästä. Huoneistoissa on kaksi kerrosta. Yläkerrassa on keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonetta, alakerrassa sauna ja takkahuone. Makuuhuoneissa on erilliset vuoteet ja olohuoneessa ja takkahuoneessa on vuodesohvat. Lomasviiteissä on hyvin varusteltu keittiö, takka, sauna, kuivauskaappi ja terassi.

270 € / kahdelle henkilölle / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta

Luhtisviitti 2-6 henkilölle

Luhtisviitit (90 m2) sijaitsevat harjun laella luhtitaloissa. Luhtitalot ovat 2-kerroksisia ja niissä on yhteensä 8 huoneistoa / talo eli 4 huoneistoa / kerros. Olohuoneen sohvalla lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai 1-2 pikkulapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet ja wc:t. Lisäksi huoneistossa on kolmas wc ja saunaosasto. Huoneistossa on koko huoneen pituinen parveke, jonne on pääsy olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta. Päämakuuhuoneessa on parivuode ja kylpyhuoneessa lisäksi amme. Huoneistossa on keittiö, takka, kuivauskaappi ja TV.

280 € / kahdelle henkilölle / vrk
Lisävuode 30 € / aikuinen, lapset 14 v. asti veloituksetta