Elämyspyöräilyä Mikkelin seudulla

Elämyspyöräilyä Mikkelin seudulla

Aurinko paistaa, eväsleivät reppuun ja pyörän selkään – tästä alkaa rento pyöräretki pitkin Mikkelin tai Ristiinan pikkuteitä, maita ja mantuja. Leppoisa pyöräretki sopii mainiosti myös muiden päivien ohjelmaksi kaikenkuntoisille ja -kokoisille pyöräilijöille. Matkan varrella voi nähdä ja kokea monenmoista. Tästä jutusta löydät muutamia ideoita rennolle ja erilaiselle pyöräretkelle Mikkelissä ja Ristiinassa, tai siltä väliltä.

Mikkelissä ja Ristiinassa voit osallistua myös paikallisten yhdistysten järjestämiin porukkapyöräilyihin. Porukkaretket ovat mukava tapa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Porukkaretket ovat kaikille avoimia. Linkit yhdistysten sivuille löydät tämän jutun lopusta. 

Koko perheen pyöräilypäivä Saimaa Central Parkissa, aivan Mikkelin keskustassa

Mikkelissä mukavan koko perheen pyöräilypäivän voi viettää keskustan lähiluonnossa tutustuen reitin varrella oleviin nähtävyyksiin. Aloita vaikka Kenkäverosta, johon Mikkelin torilta matkaa on vain 1,4 km. Kenkäverossa tai viereisessä Mikkelipuiston ravintolassa voi nauttia herkullisen aamupalan tai lounaan. Kenkäveron vehreästä pihapiiristä ja Mikkelipuiston taidokkaista istutuksista kannattaa kesäaikaan nauttia hieman pidempäänkin. Vieressä avautuu Kaihun upea harjuluonto sekä Saimaan ranta, jossa on myös mainio uimaranta ja vuokrattava kota.

 

https://visitmikkeli.fi/pyoraily